Feteasca Neagra Davino, in doua ipostaze: Plai si Monogram

vineri, 26 februarie 2016

Ca de obicei, diferenta principala intre cele 2 Fetesti semnate Davino este una care tine de rafinament.

Exista destule puncte comune la nivel olfactiv si gustativ: pruna proaspata si afumata, condimente, o usoara amareala de sorginte vegetala pe finalul amandurora. In schimb, la capitolele textura, precizie si echilibru, lucrurile stau putin diferit. Plai are o alura ceva mai salbatica, pare o mica bruta neimblanzita si, per total, prezinta un aspect mai "verde". Monogram, in schimb, este mult mai slefuit in toate compartimentele, prezinta o textura foarte "smooth", o densitatea perfect controlata, o structura bine integrata si un echilibru de invidiat pentru frageda sa varsta.

Ambele variante sunt reusite si v-as recomanda sa uitati de ele cativa ani. Atat Plai, cat si Monogram, s-au comportat superb dupa cel putin 24 de ore de la deschidere. Fixati bine dopul inapoi in sticla, lasati-o la frigider si veti vedea ce se intampla dupa intervalul mai sus mentionat. Nu veti regreta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2010 Vinul si Pasiunea | Layout by Atomic Website Templates | Distributed by: best minimal blogger theme free blog template html codes | best vpn galaxy s2 best vpn l2tp